29 augusti 2017

Landshövding Bodström gigantiskt misstag av Löfven & Co!

Den nyutnämnde landshövdingen i Stockholms län, Thomas Bodström, besökte reklamradiostationen Mix Megapols Gry Forsell och SVT Nyheter publicerar Grys bild från ”spektaklet.” Thomas Bodström bär fjäderskrud.

Förutom att det verkligen blev en höna av landshövdingen står helt klart och att regeringen hade den dåliga smaken att utse Bodström till landshövding måste betecknas som (ännu) en kalkon av Löfven & Co.

Läser på Wikipedia:
”I Sverige är landshövdingarna en representant för länet gentemot staten, näringslivet, organisationer och allmänheten. Detta medför att landshövdingarna, liksom länsstyrelserna, har en dubbel representationsroll i förhållande till staten. Dels som statens företrädare gentemot länet, och dels som länets företrädare gentemot staten.”

Kanske är det svenska folket inte mogna en mer seriös landshövding eller en mognare regering än att den kulturella appropriering Bodström ägnar sig åt bara är ”kul” och kan belönas med ett ”hö-hö-hö?”

Själv tänker jag att Bodströms uppträdande är ett bedrövligt uselt sådant och att han, ska han verkligen flytta in i landshövdingeresidenset på Slottsbacken, måste sluta dricka! För inte kan hans uppträdande bero på annat än ett för djupt skådande i Bag-in-boxarna (hur man nu skådar ned i sådana!)?

Skäms Thomas Bodström för patetiskt uppträdande och skäms Stefan Löfven för att vi i Stockholms län erbjuds en av de sämre till ett så pass viktigt ämbete!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar