14 juni 2013

Prinsessan har rätt - pressen är absurd!

Expressen avslöjar att Prinsessan Madeleine med make Chris befinner sig på Seychellerna.

Hon ger på eftermiddagen svar på tal och skriver i ett uttalande: ”Ledsamt nog har den svenska tabloidpressen tagit på sig att förstöra vårt privatliv.”

Hon önskar också respekt för privatlivet ”om så bara under de här dagarna”.

Kungahuset och dess medlemmar är ständig föremål för en pressbevakning som stundtals saknar motstycke. Samtidigt är de ett allmänintresse för de allra flesta, förutom Göran Greider och en handfull till.

Kungen var tvungen att ta till en svordom i går efter att hans renovering av slottet Stenhammar utanför Flen blivit föremål för ekonomisk granskning medan yngsta dottern strax före bröllopet var ute och rattade i en bussfil i trafikkaosets huvudstad!

Att utsättas för ständig mediebevakning kräver sin man (eller kvinna).

Partysessan har genom tonåren knappast gjort något för att, likt en äldre Greta Garbo, föra en tillvaro i skymundan. Hon lär ha förstått vad paparazzis och jagande kvällstidningsjournalister är kapabla till.

I dag stödjer jag ”Madde” fullt ut. Det är bara snaskigt att inte lämna ett brudpar ifred under deras bröllopsresa.

Efter Prinsessans uttalande har en del media helt tagit bort nyheten, som de tidigare flashade med, om Seychellerna. Nu när alla vet var brudparet befinner sig så tror dessa drakar och etermedia att det är bäst att stryka rubbet. I stället för att de tillåter en debatt kring hur media hanterar Kungahuset!?! Otroligt! Och fegt!
Johan T Lindwall, på Expressen, och hans lika samvetsbefriade kollegor i snaskpressen, lär väl ha bokat upp ett stort antal flygstolar till öriket utanför Afrikas kust för att nu, på arbetsgivarnas bekostnad, hinka drinkar under den långa flygresan.

Hoppas Chris under tiden har varit karl nog att förflytta sig själv och sin fru till någon annan plats långt borta!

 

1 kommentar:

  1. detta måste man räkna med om man är en offentlig person

    SvaraRadera