21 juni 2013

Engelska politiker vilse i rymden!

"Hear hear!"

På midsommaraftonens kväll kommer det utomjordiska nyheter!

I dag har handlingar offentliggjorts i England som visar att det inte finns några Aliens! Tills för fyra år sedan hade det brittiska försvarsdepartementet en ufo-avdelning men den lades ned i brist på bevis för att det finns någon E.T.-liknande varelse därute.

Reflektionen som går att göra, denna årets ljusaste dag, är att politiker kanske ska ägna sig åt det de begriper och inte famla i ett rymdmörker.

Att tro att vi skulle vara solokvistar i ett oändligt universum är att tro en smula för mycket!

Om politiker ägnade sig åt hur vi har det på jorden och lät vetenskapen forska ifred, åtminstone i universella frågor, så skulle kanske folk i allmänhet ha lite mer tilltro till dem. "Order, please order!"

1 kommentar:

  1. Min gissning är att de pengar som "ufo-avdelningen" kostat inte lär gå tillbaka till skattebetalarna nu när den läggs ner. Istället kommer någon annan avdelning som har en lite mindre specifik definition att få pengarna som tillskott. "Avdelningen för rymdförsvarsutveckling" eller något annat luddigt.

    Engelska pensionärer eller sjuka lär knappast heller få några stirlings från den nedlagda avdelningen.

    Om några politiker framhärdar med att pengarna måste gå till något fnoskigt så kan de ju budgeteras om till genusvetenskap eller konstvetenskap. Eller liknande pseudovetenskaper.

    SvaraRadera