27 april 2013

Stockholmssossar väljer ättestupan?

Sossarna i Stockholm har haft årsmöte.

En illa tilltufsad Veronica Palm blev omvald trots debaclet med Omar Mustafa. Däremot petas Teres Lindberg, som sägs vara den som initierade Mustafas kandidatur, från styrelsen. In, i stället för Lindberg kliver, surprise, Ylva Johansson.

Som borgerlig sympatisör kan jag bara säga; Vad bra!

I stället för att satsa på föryngring och nya idéer väljer huvudstadens sossar att fortsätta vandra på en väg som sannerligen inte varit särskilt framgångsrik under senare tid!

Det är som om viljan till nya grepp inte finns!

Det är inte för intet som det ”stora” oppositionspartiet konkurrerar om väljarna med SD. Skygglappsanvändandet är fortsatt ”the shit” trots att en framträdande sosse som Thomas Bodström, helt riktigt, i SvD påpekade att slutenheten inom partiet knappast är ett vinstgivande recept!

Troligen kurar partiledare Löfven under veckoslutet i något väldolt skrymsle funderades över vart han, och hans parti, är på väg och om det var rätt att axla posten som bas för partiet, vars problem vi troligen inte sett slutet på!

2 kommentarer:

  1. Om människokroppen byter ut varje atom under en sjuårsperiod så är det väl fullt möjligt att ett politiskt parti byter ut varje likhet med sitt ursprung under en sjuttioårsperiod.

    Endast skärvor av mytbildningen återstår.

    SvaraRadera
  2. Väldans tyst från övriga partier.....både om att hylla "öppenheten" och att inte prata om islamister i partier (oooops....det sitter ju en o annan där redan...). Granska gärna borgar-partierna objektivt...om man törs....

    SvaraRadera