24 april 2013

Antroposofer med rätt att döda?

I Järna, söder om Södertälje, finns sedan många år en grupp människor som får amerikanska Amish-folket att framstå som klarsynta!

Antroposoferna har under det senaste året blivit riksbekanta p g a deras vägran att vaccinera sig mot mässlingen. Något som gjort att flera utbrott av den potentiellt livsfarliga sjukdomen blossat upp.

Nu är det dags för nya antroposofiska, tillika förfärliga, tilltag.

Länstidningen berättar att Socialstyrelsen riktar skarp kritik mot Vidarkliniken, det antroposofiskt drivna, så kallade, sjukhuset.

En patient som klagade på yrsel, hade problem med avståndsbedömningen, kände sig förvirrad och fick ett långt krampanfall undersöktes och diagnosticerades som panikångestdrabbad.

Patienten ordinerades senapsbad och en "antroposofisk injektion".

Patienten skrev ut sig själv från flum-sjukhuset och senare konstaterades det att den senapsbadade hade drabbats av en hjärnblödning!

Varför får antroposoferna fortsätta att leka med sina egna, och andras, liv? Oavsett om det handlar om en riskerad mässlingsdöd inom de egna leden, smittspridning till andra eller s k "vård" på ett sjukhus som ordinerar senapsbad så är det oacceptabelt i Sverige år 2013.

Sätt stopp för sjukhuset som lockar svårt cancersjuka patienter med dekokter och örtbehandlingar.

Kanske skulle antroposoferna också tvingas att vaccinera sina barn mot sjukdomar som faktisk går att mota-i-grind!

Vill antroposoferna utmana mänskligt liv borde de få göra detta i sträng isolation!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar