7 mars 2013

Invadera Nordkorea! I "förebyggande" syfte!

Kim Jong-Un vapenskramlar och hotar med kärnvapenattacker i ”förebyggande” syfte.

Nordkorea torde därmed ha rangordnat sig som den mest sinnessjuka stat som världen någonsin skådat!

Stalin, Hitler, Pinochet, Honecker, Franco, Amin, Chávez och andra må förlåta men ni var lika dåraktiga som rena aftonbrisen i jämförelse med lille Kims fasoner!

FN beslutade, timmar efter Jong-Uns hot, om nya sanktioner mot landet.

Måtte snart det svältande nordkoreanska folket få känna något annat än det fasansfulla förtryck de lever under!

Det degenererade styret i Pyongyang måste få ett slut! Nordkorea måste, i "förebyggande" syfte, befrias! NU!

2 kommentarer:

  1. Jag tror nog att styret i nordkorea är helt absurt. Och att utvecklingen där kan gå precis hursomhelst. Det är tänkbart att man också kikar på kina lite avundsjukt och ser den ekonomiska utvecklingen i asien som något både hotfullt och lockande.

    Det kan finnas högt uppsatta dignitärer och även militärer som egentligen skulle vilja se en mer kinesisk utveckling. Kim Jong-Un kan vara en av dem. Men att det ändå finns någon form av kollektivt samarbete där alla i maktcentrum bevakar varandra.

    Då blir det väldigt känsligt hur omvärlden agerar och förhåller sig. Det är tyvärr mycket lätt att man gör mer skada än nytta om man agerar klumpigt. Någon form av handelsutbyte, med milda villkor tror jag är en bra ingång och början. Den vägen tror jag skulle vara den mest skonsamma och humana för landets invånare. Försiktig merkantilism alltså, istället för bomber och granater. Även om det låter mesigt.

    SvaraRadera
  2. Attack i "förebyggande syfte" är ursprungligen inte en nordkoreansk ide alls. Det är nämligen grundstenen i den så kallade Bush-doktrinen - skjut först fråga sen, alltså.

    Med lite kunskap om Korea - jag bor i närheten och har många vänner i Sydkorea - kan jag inte annat än instämma med "Anonym" ovan.

    SvaraRadera