28 januari 2013

Om sex på jobbets bekostnad

I dag får vi läsa om mäklaren i Stockholm som, mot en stunds kopulerande, dock uttryckt i mer vulgära ordalag, erbjuder boende för inga pengar alls.

I en annan notis kan vi läsa om skolpersonal från Storuman som, under tjänsteresa till Alperna, helt sonika bestämmer sig för att använda kommunens kreditkort när de besöker ett etablissemang där lättklädda damer tjänstgör och där det finns bedrövlig verksamhet på menyn.

Samtliga skyldiga är, och har troligen, praktarslen! Alla övriga kommentarer är överflödiga!

3 kommentarer:

  1. Dom var väl hungriga och hittade en restaurang. Man kan väl knappast förvänta sig några lysande språkkunskaper bland personal i dagens skola och därför pekade de säkerligen när de fick fram menyn. Att de använde skolans kreditkort berodde säkerligen på att de reste "all inclusive".

    SvaraRadera
  2. Metros reporter är ute och reser som så många andra journalister. Det räknas inte som brott mot sexköpalagen om man betalar för en regelbunden förbindelse. Det sexköpslagen förbjuder är tillfälliga förbindelser mot betalning. Sedan kan man ju diskutera vad som är tillfälligt...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det håller inte så klart i längden.Att ta betalt med sex istället för pengar.För ett boende i Stockholmsa innernstad.
      Vederbörande har väl egna räkningar att betala?
      Samtidigt så måste det vara ett oerhört enkelt sätt.Att få ett boende i inerstan.Genom att betala med ett simpelt knull!

      Radera