3 maj 2012

Vänsterns gottegrisar svinaktiga!

Vänsterpartister i Malmö lät under 1 maj sina (svårt indoktrinerade?) barn banka sönder piñatas med bilder av alliansföreträdare.

En av arrangörerna, Patrik Strand, säger i en kommentar: ”Jag tyckte det såg skoj ut”.

Partiledaren Jonas Sjöstedt påstår samma dag att ingen ska behöva välja skola. Det tolkar jag som att ingen heller ska behöva välja ketchup till sommarens grillkorvar och att vi allesammans inte alls ska behöva välja vad vi har på fötterna. En grå allvädersstövel duger säkert finfint för oss alla.

Vidare ska vi beskattas till ruinens brant. Ateismens ickeexisterande motsvarighet till Gud förbjuder att vi skall medges några som helst egna valmöjligheter.

Bankerna skall också beskattas och Jonas hävdar att detta inte alls kommer att drabba oss småsparare. Jo tjena!

Hade vänsterns piñatas haft bilder av Stalin och de då visat ett uppriktigt tecken på uppgörelse med ett mörkt förflutet hade jag kunnat förstå.

Nu blev det mest pannkaka, i stället för godis, av bankandet och Vänsterpartiet visar med all, icke önskvärd, tydlighet att de är vulgärt patetiska på ett oacceptabelt sätt!

4 kommentarer:

  1. Mycket av kritiken mot pinatan tycks i själva verket handla om att människor som inte gillar vänstern ger sig själva en ursäkt att framställa vänstern som våldsromantiserande antidemokrater, fast de innerst inne vet att det är en falsk bild.

    Pinatan har egentligen ingenting alls att göra med vänsterns våldssyn eller människosyn, tror man det så läser man nog in det man vill läsa in. Det handlar ju egentligen om att häckla makten, enligt ett folkligt koncept från Latinamerika.

    Allt kan kritiseras. Men det bör kritiseras på sakliga grunder och inte på fördomsfulla grunder.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är ganska kul faktiskt, men skulle självklart byta ut bilden mot Mona Sahlin. Tänk att få avreagera mig på hennes Pinatas, oj oj oj!

    SvaraRadera
  3. Man måste väl ändå ge kredd åt Aron Etzler som tar avstånd från den osmakliga barnaktiviteten i Malmö. ”Vi är emot våld mot politiska motståndare och det gäller också symboliskt våld”, säger han till Sydsvenskan. Precis.

    SvaraRadera
  4. Piñata eller pinata är jätte populär i hela latinamerika, Spanien, USA England...vad är med vänsterpartiet i Malmö? det är lite lågt att göra så.
    BLANDA INTE I BARN I POLITIKEN...!! LÅT BARN VARA BARN ÄN!!
    pinata-party.se

    SvaraRadera