12 maj 2012

Afghanistan bör överges enligt vänsterfolket!

Opinionen gällande Sveriges närvaro i Afghanistan har svängt och en majoritet tycker nu att det är fel att vi är där.

De som obstruerar mest är personer med sympatier för den svenska oppositionen.

Själv beklagar jag den dag då Sverige lämnar Afghanistan.

Med ett möjligt framtidscenario med talibanstyre med en unken kvinnosyn där tjejer nekas att utbilda sig och att gå ut ensamma utan främst förväntas stå vid spisen och föda talibanbarn så delar jag inte uppfattning med majoriteten svenskar.

Feministerna i vårt land, mestadels svårt vänsterskadade, gör fel som inte inser vad som håller på att hända.

Men å andra sidan bryr sig bara den svenska feministmaffian om den egna situationen i Sverige medan deras systrar i omvärlden mestadels lever ett förfärande mycket sämre liv!

2 kommentarer:

  1. Vi har varit där i 10 år nu, hur länge till vill du vara kvar? Ska vi invardera och ockupera alla länder med unken kvinnosyn? Varför har vi då inte invarderat och ockuperat Saudiarabien eller något annat av de dussintal av länder med lika unken kvinnosyn? Att låtsas som att det är anledningen till att vi är där är oärligt och missledande.

    SvaraRadera
  2. Trevligt trevligt att det kommit något annat än Gåslever-kommunister på bloggarna. Däremot ser jag inte problemet med kopplingen kommunism och talibanism. Kvinnorn i östeuropa under sovjet tiden var ju också förtryckta och var tvungna att gå ut och "fnaska" för att klara sig.Skillnaden var att de blev inte offentligt piskade utan fick ställa upp för polis och politiker i stället

    SvaraRadera