7 januari 2012

Ur led är världens vänsterstyren!

För några dagar sedan meddelade Venezuelas märklige president Hugo Chavez att USA, på obekant sätt, sett till att ett antal vänsterledare i Latinamerika drabbats av cancer.

Bland de drabbade skulle Argentinas president, Christina Fernandez de Kirchner, finnas.

Hon har nu opererats för misstänkt tumör i sköldkörteln men resultatet visar att det alls icke var någon cancer. Hon kan därmed omedelbart upphöra med den medicinering hon under en tid tvingats ta.

Beskedet att Fernandez de Kirchner inte var sjuk möttes av jublande människor i Buenos Aires.

Hugo Chavez kan således dömas ut som orakel!

Medan President Kirchner framstår som ett under av friskhet bland världens vänsterledare!

Tidigare i dag meddelades att Irans president, Mahmoud Ahmadinejad, i dagarna tar en liten tripp för att besöka sina ”kompisar” i Venezuela, Ecuador, Kuba och Nicaragua.

Den lilla absurda intresseklubben för urspårade vänsterstyren, och andra med antidemokrati på agendan, samlas för att, likt en cancersvulst, finna nya vägar för att förhindra demokrati och mänskliga rättigheter?
Kanske borde de försöka locka med Kim Jong-Un till kamratklubben! Han har i dag meddelat att släktingar i tre generationer ska avrättas till den som försöker fly från hans land.

3 kommentarer:

  1. HA!

    Vem röstade nej till allmän rösträtt i Sverige var det vänstern NEJ det var högern

    Vem röstade nej till kvinnors rätt att rösta i Sverige vad det vänstern nej det var högern

    I alla länder är det alltid högern som har varit emot demokrati

    Man röstar nej till att alla ska få rösta och man röstar nej till kvinnors rätt att rösta

    Men såklart är man höger så lever man i en fantasi värld där nej betyder ja och ja betyder nej

    SvaraRadera
  2. Å med det vill du ha sagt att Kuba, Nordkorea, Venezuela, Nicaragua och några till länder är toppensamhällen. Ja, det är olika vad vi tycker. Och i en demokrati tillåts vi lyckligtvis tycka olika!

    SvaraRadera
  3. Jag förstår inte varför man ska tjafsa mot varandra om vänster och höger. Jag tycker att de båda sidorna är ganska bra modeller för hur mänskligheten alltid sett ut: man försöker spela ut sina fiender för att rädda sig själv, eller snarare utöva makt. För det är väl vad både vänstern OCH högern söker göra, fast på olika sätt. Varför då gnälla om att den ena eller andra sidan är mer eller mindre odemokratisk? (Dock syftar jag här inte på dessa vänsterdiktatorer. Där finns det ju oftast inte en "andra sidan")

    SvaraRadera