1 januari 2012

Sosseturbulensen fortsätter 2012

Ylva Johansson (S) går till angrepp mot sin partiledare. Det sker på hennes egen blogg där hon skriver: ”Vårt usla läge och låga förtroende kan inte skyllas på någon annan”!

Till TT säger hon dock att hon har förtroende för Håkan Juholt och att hon inte vill att han lämnar som partiledare”!!!???!

Att Ylva tycks ha drabbats av någon slags nyårssjälvinsikt hedrar henne. Däremot är det ju tveksamt om följdkommentaren är riktigt kompatibel med det hon strax innan hävt ur sig!?!

Sossarna fortsätter, med en dåres envishet, att käfta internt. Ingen tycks ha en bra lösning på problemet och ingen verkar bry sig!

Tänk om en ung sosseförmåga, oförstörd av arvet efter Palme, kunde ställa sig upp och skrika att han/hon vill ta över. Då skulle vi kanske kunna få en opposition som lever upp till namnet! Och då skulle vi som sympatiserar med alliansen få något att ta ställning till och obstruera emot!

To be continued…eller nåt...

2 kommentarer:

  1. Juholt var nog en kompromisslösning. I väntan på att de inser att oppositionspolitiken inte går att föra genom att gå vänsterut, utan de måste mot mitten.

    Men att Ylva uttalar sig? När ska hon betala tillbaka de 42 miljarder som slösades bort i hennes inkompetenta regi?

    SvaraRadera
  2. Din blogg får mig igång.Tack.
    Hälsningar från Kim

    SvaraRadera