3 januari 2012

Schürrers frihetslängtan måste avfärdas!

Christine Schürrer, livstidsdömd för barnamorden i Arboga, ger inte upp.

Hon har lämnat in en resningsansökan till Högsta Domstolen berättar Expressen.

Detta trots att Svea Hovrätt konstaterade i sin dom att ”utredningen inte ger utrymme för någon annan gärningsman”!

Hennes advokat säger i en kommentar till resningsansökan att han tror att den har goda chanser att gå igenom. Vad ska han säga? Som advokat för han sin klients talan.

Det som är en smula skrämmande är att Schürrer lär ha ett nätverk av personer som hjälper henne på allehanda sätt. Bl a med resningsansökan. Och som uppenbarligen är övertygade om hennes oskuld!?!

Det får det s k Stockholmssyndromet att framstå som en stilla bris i jämförelse!

Själv sänder jag mina tankar till barnens mor Emma Jangestig och hoppas att Schürrer får tillbringa åtskilliga fler år bakom lås och bom!

4 kommentarer:

  1. Skyldig eller inte, låt henne åtminstone få en rättvis prövning av saken. Sverige är helt efterblivet som rättstat med poliser som ljuger och manipulerar bevisen och avdankade korrupta politiker som nämndemän. Den naiva allmänheten förstår inte hur rutten rättsapparaten är förrän den själv upplever det från den sidan.

    SvaraRadera
  2. Hon har fått en rättvis prövning i tingsrätten och i hovrätten. Vad mera behöver prövas?

    SvaraRadera
  3. Rimligen finns gärningsmannen eller gärningskvinnan bland dem som har efterlämnat DNA-spår på brottsplatsen av vilket skäl man kan utesluta Schürrer. Påståendet att det saknas alternativ till Schürrer är rent omåttligt befängt.

    SvaraRadera
  4. Om senaste "anonym" har rätt så tar det hela en ny vändning. Om du däremot har fel så har du just outat dig som en i "nätverket" :-)

    SvaraRadera