16 januari 2012

Juholt fortsatt odiagnosticerad!

Juholt är tillbaka från semestern! Tyvärr!

Han påstod sig vara laddad och gick ut stenhårt. Med ännu en lögn!

Genom att påstå att regeringen drev igenom försvarspolitiken med Sverigedemokraternas hjälp var Juholt tillbaka där han befann sig i december. Före semestern. I mytomanins förtrollade värld!

När han blev motsagd kommenterade han det med: ”Jag uttryckte mig medvetet drastiskt”. Underförstått; Jag ljög som en häst travar och trodde att jag skulle lyckas med detta! Patetiskt.

Ett av SVTs mest sedda program, under ett flertal år, är ”Fråga Doktorn”. I kväll försvann all den trovärdighet som redaktionen byggt upp genom åren!

Helt oemotsagd fick Juholt sitta och hålla ett politiskt brandtal. Programledaren Suzanne Axell gjorde, i början av intervjun, tafatta försök att ställa ett par kritiska frågor. Dessa manövrerades dock lätt undan av Juholt.

Med darr på rösten malde Håkan på om allt han anser vara oförrätter och han lyckades också få med sin gamla mor som han beskrev som ”väldigt kristen”!?!

Jag hade hoppats på att Suzanne, efter avslutad intervju, skulle meddela att ”i nästa vecka träffar vi” följt av namnet på en regeringsföreträdare. Men inte då!

Tråkigt att Axell väljer att haverera en fin journalistisk karriär på detta sätt.

Och Gunilla Hasselgren, Doktor i ”Fråga doktorn”, borde ”ta sin Mats ur skolan” och betacka sig för att delta i ensidigt skildrad sossepropaganda i ett program som troligen är hennes livs stora succé!

Alternativt borde hon ha krävt att få ställa diagnos på sosseledaren. Det hade varit stor TV att som tittare få ta del av en sådan!

2 kommentarer:

  1. Ytterst tveksamt om SVT:s medverkan att lyfta fram ett riksdagspartis kärnfrågor är i samklang med public serviceavtalet! Juholt fick snacka helt oemotsagd på bästa sändningstid. Dags att slopa tv-monopolet!

    SvaraRadera
  2. med facit i hand var det nog att betrakta som kontraproduktiv fernissa

    SvaraRadera