13 januari 2012

Hallå! Trovärdig opposition sökes!

Juholt påstås ha sagt ditten. Waidelich säger datten. Och att allt är hans fel!

Wanja Lundby-Wedin, LO, kräver att det utreds vem som sagt vad och i så fall varför? (Hon lever, förvånande nog, fortsatt i tron att det är rätt att hennes medlemmar sponsrar sossarna via sina medlemsavgifter…)

Vem som påstått vad när det gäller a-kassan och eventuella satsningar på densamma är den senaste (av hur många?) striden inom Socialdemokraterna.

Har vi inte hört nog nu?

Är det inte dags för hela den gamla, förgrämda, bittra, sossegenerationen att drypa av! Lämna plats till andra som orkar ta tag i problemen!

Innan Sjöstedt & Co lyckas övertyga landsorten (storstädernas befolkning är ju begåvade väljare J) om att skattetrycket skulle må bra av att nå astronomiska nivåer. Och inbilla alltför många att konkurrens är av ondo, att alla borde gå i allvädersstöveln ”Uno” och att privata, framgångsrika vårdcentraler med personal som trivs, är åt h-e!

Medan hans partiledning troligen njuter pampliv…

Vänsterns, just beslutade, partiskatt lär väl gå till maktpamparna i partiet för att dessa ska kunna njuta av konferenser på ställen som inte andas jämlikhet och solidaritet? Eller?
Undrar förresten hur Rossana ställer sig till den obligatoriska partiskatten? Hon, som inte direkt levt som partiet krävt…

Jag saknar fortfarande en trovärdig opposition!

1 kommentar:

  1. Väl rutet! Jag håller med om att nya personer borde få träda fram och ta över inom (S)-toppen. Några exempel på folk som borde GTFO är Wanja L-W och Thomas Östros.

    (S) tjafsar om det förflutna istället för att komma överens om hur de ska göra härnäst.

    SvaraRadera