30 december 2011

De sjuka vänsterexperimentens tid!

Den 28 december är i den spansktalande världen motsvarighet till vår 1 april. Det är då fullt tillåtet att utsätta medmänniskor för lurendrejerier och practical jokes.

Det finns dock inget som tyder på att Venezuelas bisarre president Hugo Chavez skämtade när han i onsdags anklagade USA för att stå bakom riktade insatser som gjort Latinamerikas vänsterpresidenter sjuka i cancer. Ingen av de andra som drabbats har, mig veterligt, gjort samma koppling.

Lille Hugos cellgiftsbehandling tycks ha påverkat de sista små bastionerna av frisk hjärnvävnad, om sådan någonsin funnits.

Från Pyongyang meddelas: ”Vi lovar stolt och högtidligt världens dåraktiga politiker, inklusive de sydkoreanska marionetterna, att de inte kan vänta någon förändring hos oss”.

Sjukt det också!

3 kommentarer:

  1. Kan inte mer än hålla med. Människan är sjuk både fysisskt och psykiskt. har han inte varit president har han förmodligen klassats som sinnesstörd.

    SvaraRadera
  2. Bravo Jens! Här i Lima i potatisens och tomatens hemland Peru vet folk inte om man ska skratta eller gråta åt den där tokstollen i Caracas.
    Feliz Ano Nuevo önskar Lima-Lasse

    SvaraRadera
  3. Y a Usted también! Saludos desde Estocolmo!

    SvaraRadera