24 november 2011

Trädkramandet har gått överstyr!

Jag gick förbi på Oxenstiernsgatan i dag! Igen!

I tältlägret aka soptippen under vraket till ek står fortsatt skyltar som manar till kamp. Trädkramarkollektivet fortsätter att kämpa och vi andra förundras över att spektaklet tillåts fortgå.

En av skyltarna skriker: "Vi kräver en oberoende undersökning av eken" eller något liknande.

Trots att x antal s k arborister, och andra som faktiskt är det, har undersökt trädet utan att en enda kommit fram till att trädet är friskt så fortsätter en liten ettrig gruppering att totalitärt hålla Oxenstiernsgatan under belägring.

Cilla Lundström kallar sig "samordnare för en fristående utredning om tv-eken". Hon vägrar fortsatt att lämna över de oberoende resultat, som hon säger sig vara i besittning av, till stadens representanter.

"Sektledare" Cilla borde inse att hennes projekt sedan länge har gått över styr!

I min värld är det pay-back-time nu!

Det är dags att ställa krav på trädkramarkollektivet att de fr o m nu bär samtliga kostnader som hittills drabbat alla skattebetalare i staden. Vidare borde trädkramarna erbjuda fönsterputs- och städtjänster till alla boende i kvarteren runt omkring då dessa drabbats av röken från den ständigt brinnande, och oftast stinkande, brasa som kollektivet underhåller mitt på refugen (som också lär kosta en del att återställa)!

Med tanke på trafikomläggningen, som medfört tung trafik på smågatorna i stadsdelen, kan jag slutligen konstatera att trädkramarmaffian är allt utom miljövänner! Ni är patetiska miljömarodörer!

Enough is enough!

1 kommentar:

  1. Men i stället för alla aborister som är där och undersöker kanske det är dags att ta till den ultimata lösningen - en tandläkare, dom är ju vana vid både rotfyllningar och att sätta nya kronor och det kanske kan hjälpa :-)

    I övrigt så håller jag med dig, fäll ner eken snarast så det blir ordning och reda!

    SvaraRadera