19 november 2011

Juholt, överenskommelser och oppositionsanarki!

Många inlägg blir det om pajasen!

Juholt fortsätter att hävda sin åsikt att det är rätt att nobba SVT och debatter där han tvingas vistas i närheten av en representant för ett demokratiskt valt parti.

Han påstår fortsatt att det finns en skriftlig överenskommelse med MP och V och att de tycker som han. MP och V förnekar detta!

Pia Nilsson, partistyrelseledamot i sossarna, säger: ”Jag måste våga lita på min partiledare.”

Nej Pia, det måste du inte alls! Du måste däremot våga ifrågasätta din partiledare!

Antingen finns den skriftliga överenskommelsen och då är det bara för Juholt att hosta upp den och ställa sina oppositionsvänner vid skampålen. Eller så finns den inte och då kan vi lägga ytterligare en punkt till listan över Juholts obegripliga beteende!

Oppositionen som helhet tycks drabbad av kollektiv anarki.

En representant för MP klättrar omkring i grenverket till en död ek och uppmanar till protestaktioner medan bussar och lastbilar yrar omkring på Östermalms smågator.

Och i Vänsterpartiet törs ingen av partiledarkandidaterna ta ställning mot regimen på Kuba eftersom partiet är fullt av Castrokramare!

Hos sossarna ska en ny kommission, under ledning av Lars Engqvist, arbeta med en förnyelse av partiprogrammet. Övriga i kommissionen är Wanja Lundby-Wedin, Pär Nuder, Thomas Östros och Morgan Johansson.

Jag undrar om alla yngre förmågor i partiet är stolta?

Expressen konstaterade i går, helt riktigt, att partiet tycks längta tillbaka till en förgången tid. För att så mycket förnyelse skulle komma ur denna kommissions sammansättning är svårt att tro.

Valet 2014 är fortsatt en promenadseger för alliansen!

1 kommentar: