23 november 2011

Anders Borg och oppositionens brist på självinsikt!

Financial Times har utsett Anders Borg till Europas bäste finansminister.
En mer än välförtjänt utmärkelse!
Grattis Anders!

Sossarnas ekonomiskpolitiske talesperson Tommy Waidelich säger i en kommentar till utnämningen att han utgår från att han själv skulle ha fått samma utnämning om han hade varit finansminister. Vidare påstår han att Anders Borgs utnämning är Göran Perssons förtjänst!

Va????

Men vaf…????

Whoooahahahahaha!!!!

Europas finansministrar bedömdes av Financial Times efter politisk förmåga, ekonomisk prestation samt trovärdighet på marknaderna.

Hur i hela fridens namn har Waidelich mage att påstå att han skulle ha kunnat vinna utmärkelsen? Och vad grundar han det i så fall på?

Sanningen är ju den att varken sossarna eller något annat oppositionsparti f n skulle ha en chans på någon av urvalskriteriepunkterna. Tvärtom!

Oppositionen i Sverige har fortsatt extrema svårigheter att förklara sin egen politik. Om de ens orkar försöka! Det mesta som görs och sägs faller platt till marken.

Hos sossarna börjar bekymren alltmer gå ut över sammanhållningen. Förtäckta, förtjänta, påhopp mellan medlemmar i maktskitet förekommer dagligen i media.

En av partiledarkandidaterna i Vänsterpartiet, Rossana Dinamarca, finner ingen anledning att leva upp till partiets krav att betala "tionde" till partiet. Nyligen fick vi också veta att hon flygpendlar till jobbet och därmed bortser från miljöbiten i det egna partiprogrammet.

Och Miljöpartiets ledamot i Östermalms stadsdelsnämnd i Stockholm fortsätter att ivra för ett dött träd medan den tunga trafiken köar sig igenom stadsdelen på smågator!

Självinsikt tycks inte vara en efterfrågad egenskap hos medlemmar i rikets opposition!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar