11 oktober 2011

(S)olnedgång för den store ledaren!

I morgon ska han tala på Stora Chefsdagen, arrangerad av tidningen Chef. Parollen är ”Lycklig och chef – visst går det”!

I morgon ska han dessutom debattera i Riksdagen.

Marianne Bjernbäck, enhetschef på riksdagsförvaltningen, påstår att hon redan i somras informerade Juholts assistent Peter Cervin och sossarnas kanslichef Sven-Eric Söder om regler angående hyresbidrag.

Cervin bekräftade i förmiddags att han informerat Juholt i god tid innan denne skulle äska nya bidrag. Söder säger å sin sida senare på dagen att detta inte stämmer. Jag hoppas att Söder har på fötterna när han påstår detta. En chef som felaktigt kör över sina undersåtar är det nämligen något ruttet med!

Vem som eventuellt sagt något, när detta har skett, om det överhuvudtaget har hänt och om budskapet gick in hos mottagaren är för närvarande en smula ogreppbart. Troligen får vi aldrig veta.

Juholts ”kulbo” dömdes, för bedrägeri, till villkorlig dom och dagsböter 2007. Det ligger tyvärr nära att tro att ”kaka söker maka”.

Göran Dahlström, sossekommunalråd i Katrineholm kräver Juholts avgång!

I kväll påstår Juholt att han ”känner ett väldigt starkt stöd”.

I detta nu undrar jag mest; Hur länge ska Juholt stå pall? Vad är det han inte vill begripa i det faktum att han är rökt?

Bommarna är nere – klockorna ringer – men det kommer inget tåg!

1 kommentar:

  1. Socialdemokraterna uttrycker unisont stöd för politikers rätt att utan påföljd utföra kriminella handlingar.

    SvaraRadera