12 oktober 2011

Ohly patetisk angående tv-debatten!

Dagarna är nu räknade för Lars Ohly som partiledare.

I ett inlägg på SVT Debatt försöker han förklara varför han inte ställde upp i helgens tv-debatt. Han anklagar redaktionen på Agenda för att gå i regeringens ledband. Det är patetiskt att läsa!

Vem är han att påstå något liknande efter att tidigare vägrat bli sminkad i samma loge som SDs Åkesson?

Det är tur att Ohly har SVT Debatt att gråta ut hos eftersom de, fortsatt, publicerar övervägande vänster- och radikala feministinlägg.

Lars Adaktusson skrev en lysande kolumn i gratistidningen Metro häromdagen. Han påpekar, helt riktigt, att vänsterpartister inte vill ta itu med sin historia. Så fort någon påpekar hur mycket elände kommunismen ställt till med så gapar V om ”hets”. Adaktusson konstaterar: ”Kommunismen bär ansvar för tiotals miljoner oskyldigas liv och för att ha förorsakat ett av historiens värsta lidanden – att förminska eller förvanska detta faktum är oförsvarligt.”

Staffan Norberg (V), kommunalråd i Södertälje, skrev på DN Debatt för någon månad sedan: ”De glädjande många kandidater som nu anmält intresse för partiledarskapet bör efter fem katastrofval redovisa på vilket sätt man konkret vill förändra olika sakfrågor.”
I Vänsterpartiets ledning klingar denna önskan fortsatt ohörd!

Johan Croneman försökte i DN i går konkretisera genom att påstå att det är ”tidernas underskattning” av väljarna att hoppa av debatten och tro att tittarna har svårt att se och höra skillnad mellan V och SD.

Ja, kanske det, eller så känner Ohly sina väljare så pass väl så att han inser att det är bekymmersamt med förståelsen…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar