15 april 2011

SVT Debatt ensidigt och partiskt patetiskt!

Att SVT Debatt har en insnöad, vänsterfeministisk, profil kan knappast ha undgått någon. De senaste dagarna har dock något slags rekord satts när det gäller att enkelspårigt och otroligt ensidigt skildra åsikter som på intet sätt är representativa.

Tre aspiranter till ledarposten inom sossarnas kvinnoförbund har i tre långa inlägg fått breda ut sig och tröttsamt försöka övertyga partikamrater (vem annars?) om sina egna förträffligheter.
Varför sker detta på SVTs webbsidor?

På en av SVT Debatts sidor läser jag: ”Här diskuteras de viktigaste och mest angelägna samhällsfrågorna” Jaså, gör det?
Hade det handlat om en tv-sändning så hade troligen ”Myndigheten för radio och tv”, fd granskningsnämnden, fått en hel drös med anmälningar att ta ställning till eftersom ”en parts version får inte behandlas ensidigt” enligt regelverket.

Jag anser att veckans debattartiklar är en mycket allvarlig knäck för SVTs trovärdighet och att ansvarig redaktör för SVT Debatt, efter många tröttsamma vänsterinlägg, torde ha tjänat ihop till en avhyvling eller omplacering.
Jag har nämligen svårt att tro att tre allianskvinnor under de kommande dagarna bereds möjlighet att framlägga sina åsikter. Ett alternativ som just nu vore det enda riktiga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar