20 september 2010

Grattis, eller nåt, alliansen!

Efter för få timmars sömn, efter en spännande valvaka, vaknar vi upp till en ny verklighet. De stora analyserna lär ta ett tag innan vi har i vår hand. Dock är det ett par saker som fick mig att reagera på söndagskvällen.
·         Den raljanta tonen hos de rödgröna, när de i SVTs studio ville lämpa över allt ansvar på alliansen ifråga om SDs inträde i riksdagen, var lite väl magstark. Enligt VALU, vallokalundersökningen, så kom en hel del av SDs väljare från den rödgröna sidan så en stunds eftertanke hade varit på sin plats.
·         Lars Ohlys bisarra uppträdande när han vägrade sitta i sminket samtidigt som nykomlingarnas partiledare. Oavsett vad man tycker om SD så kanske Ohly borde ha betänkt att V fick färre röster i valet. Respektlöst, men kommunister i världen vill ju inte ha med andra partier att göra överhuvudtaget, det är ju liksom deras affärsidé.
Det är, hur som helst, en svår situation som landet hamnat i men jag är övertygad om att Statsminister Reinfeldt kommer att ta oss igenom detta på ett sätt som är bättre än vad någon annan kunnat göra!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar