4 juni 2012

Vänsterpartiets förbudsiver drabbar hemlighuset!

Vänsterpartiet i Sörmlands landsting vill införa krav på att män ska sitta ner när de behöver pinka! Det berättar SVT i dag.

Därmed ger partiet sin förbudsivrarmentalitet ett ansikte, eller kanske ännu hellre ett skrev!

Privata vårdalternativ ska stoppas, möjligheten att välja skola ska tas bort och nu ska Vänstern alltså även ge sig in på rikets toaletter.

Jag själv gillar fria val!

Jag står ibland. Och ibland sitter jag! Och det tänker jag fortsätta med även under ett vänsterförbud!

Dessutom tänker jag fortsätta att fråga mig själv varför kvinnor fortsätter att uppröras om jag som kille glömmer fälla ner sittringen efter mig. En fullt rimlig, vänsterpartistisk, jämställdhetsfråga borde vara att kräva av kvinnor att de ska fälla upp densamma efter uträttat behov!

8 kommentarer:

  1. Har verkligen vänsterpartiet inget annat att komma med kan dom lika gärna lägga ner verksamheten.

    SvaraRadera
  2. Genussverige vet nog inte att kissmekanismen är olika hos män och kvinnor. Kanske hens har en mera kvinnolik kissmekanism, inte vet jag. Däremot vet jag av erfarenhet att de sista dropparna inte kommer ut när jag sitter och kissar. De kommer en stund efter att jag rest mig. Därför måste jag låta lemmen dingla fritt en stund efter jag sittkissat och detta ger nog fler droppar utanför än ett normalt ståpink.
    Det skulle vara intressant om en urolog kunde förklara mekaniskerna i media på ett sätt så att alla genushens förstår att män står och kissar eftersom detta är bäst.

    SvaraRadera
  3. När de till och med börjar lägga sig i mina toalettbestyr så visar det hur sjukt det blivit. Det är möjligt att hönor (hen) gärna sitter ned och kissar, men jag står upp. Om det sedan är en sittoalett angår mig inte, jag står och kissar. Det får vara någon måtta på ingrepp i den personliga integriteten.

    SvaraRadera
  4. Blåsan töms bättre när man sitter. Att påstå nåt annat är är bara löjligt. Självklart skall vi killar sitta ner när vi pinkar. Det blir renare och fräschare på toalleterna om man gör det. Hemma hos oss får ingen manlig gäst stå och pinka. Jag vägrar att torka golvet efter ståpinkarna. Sitt ner och pinka, det är manligt att sitta och pinka!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkar som att du vet något jag inte gör. När jag sitter och kissar måste jag snart gå och kissa igen, just för att blåsan inte töms ordentligt. Om jag däremot står och kissar blir det bättre. Att alla är olika individer och därigenom faktiskt fungerar olika verkar du inte känna till...

      Radera
  5. it's like south park....

    SvaraRadera
  6. Visst gör och sitt som ni vill, men snälla håll det innanför toalettstolen.
    Är mäkta trött på pisset runt som man måste trampa i!

    SvaraRadera
  7. Varför kan inte alla landstingsanställda använda kateter på arbetstid? Då skulle vi ju enkelt kunna byta påse utan att behöva spilla och som spin-off effekt skulle många destruktiva affärer på jobb kunna undvikas. Tänk va praktiskt, istället för att gå till stämpelklockan skulle vi gå till katetertanten som noggrannt satte katetern på plats, anslöt en uribag som hon därefter fäste på bästa sätt. Allt journalfördes och vi slapp att stämpla in/ut eftersom uppgifterna fanns i journalen. Detta skulle dessutom innebära att vi tog en valfråga från vänstern!

    SvaraRadera